OCR Norway

Nyttårsintervaller!

Mari Weider

Så enkelt og så digg!  

Godt nytt år fineste- håper dere vil slå følge med meg inn i 2017 også. Jeg lover dere mye gøy som skal skje! Ja håper jeg da! Virkelig... 

Men veien er enda lang å gå, og jeg startet året enkelt og greit med nyttårsintervaller. Takket være at jeg er et uforbederlig sovedyr, kom jeg meg litt for sent ut døra til å få den økte jeg ønsket meg. Men i det minste ble det 5 x 8 minutter på mølla. På tide å være både effektiv og smart når det gjelder løpetreningen, og siden vi skal løpe langt i 2017 må øktene også bli lengre. Jeg må lære kroppen å jobbe lengre og tåle mer belastning. 

I tillegg til løpeøkten, prioriterte jeg tøying idag, og Camilla aka Treningsfrue legger ut så mange fine mobilitetsvideoer som jeg bare må prøve. Idag ble det en deilig tøye/strekkøvelse for øvre del av rygg. Helt klart en som skal fortsettes med. Videoen finner dere på insta - ocr_queen - 

Og dere - imorgen har jeg bursdag!!! Wohooo - lurer på hvordan jeg skal feire den!!! 

KlemMari

 

IMG_7025.JPG