OCR Norway

Tar du utfordringen?

Mari Weider

Wohoooo! Det er helg dere! Og vet dere hva!??? Jeg har fri! Det er ikke løp! OG min største plan er å slappe av!! Ja etter å ha hatt barnebursdag på  Megafun, ha trent litt styrke på lørdag og hatt teknikktrening på søndag;) ohhhh ja - og for ikke å glemme...jeg skal rydde i treningstøyet mitt!!! Er ikke til å kimse av det! For øyeblikket ligger det meste i en haug på soverommet, og jeg tror faktisk jeg skal lage meg en egen Skins-skuff! Har dere lyst til se hva som er oppi den? Skal oppdatere dere altså!

 

Bor i denne tightsen her - A400! En helt magisk sak som jeg bare elsker! 

Bor i denne tightsen her - A400! En helt magisk sak som jeg bare elsker! 

Men altså....utfordringen! Jeg skal ta den selv imorgen! Håper å bestå....skal filme og legge ut til dere! Men her kommer den:

 

image.jpg

85+ burpees på 5 mins er altså målet mitt! Og som de sier i UK - You are going to do PROPER burpees! Og hvordan man gjør det står beskrevet ovenfor! 

snap meg på OCRnorway eller legg igjen en kommentar her om hvor mange du klarte!

KlemMari

 

image.jpg