OCR Norway

On my bucketlist!

Mari Weider
“The bucketcarry is mandatory!”
— Joe De Sena

 Jeg tror at Spartan Race ihvertfall i UK og mest sannsynlig de fleste andre steder har blitt fryktet (og med litt skadefryd elsket) pga the infamouse bucket carry. Du må gjennomføre ellers så får du en DNF og i helgen som var, hvorenn mye jeg hatet den bøtta, så har jeg faktisk aldri vært så glad i det monstret heller! Hvorfor det skal dere få lese om i Runners World bloggen min i løpet av et par dager!

On my bucketlist...er faktisk nettopp å kjøpe meg en bøtte. Og ja - i det øyeblikket jeg sa de ordene høyt til Supermann så skjønte jeg at det hadde rablet helt. Bøtta har rent over. Nå har det klikka. Altså...en ting er å øve på burpees...en annen ting som også står på bucketlista...men en helt annen ting er å kjøpe en bøtte, fylle den med grus, veie den opp til et sted mellom 30-40 kg...for så å gå en fast runde med den i nabolaget. Herregud - folk kommer jo til å tro at det har klikka helt...og ja det har det vel også. Men bucketcarry er kommet for å bli i Spartan race...og det tror jeg egentlig jeg har også.

En annen tanker har nemlig også slått meg...livene våre kretser ikke bare rundt et hinderløp i ny og ne...nei det var vel kanskje blitt en besettelse. Når og hvor er neste løp? Adrenalinrushet er en farlig rus, og menneskene vi henger med er enda mer avhengighetsskapende. Positiviteten og samholdet er helt unikt og ikke noe man kan klare seg uten når man først har blitt en del av det. I tillegg tror jeg faktisk (uten å ha grunnfag i psykologi) - at vi med våre jobber trenger denne herlige galskapen i livene våre. Vi ser og opplever så mye grusomt, både Supermann og jeg, at vi trenger noe helt på den andre siden som gjør at vi beholder vettet!

Men altså...nå skulle vi ramse opp et par ting er som skal gjøres i nær fremtid - jeg har nemlig en date med Byggmakker eller Maxbo:

- kjøpe inn X antall meter rundstokk - skal lages om til 1 stk Gunnor i rett størrelse

- bruke resten av rundstokken til å lage peg-pinner med

(Jeg har nemlig under 3 uker på meg til å mestre PegBoard og Gunnors struggel!)

13942661_10153696965540868_849494387_n.jpg

 

- kjøpe inn en murerbøtte og fylle den med 30 kg grus (du får leve med 30 kg Supermann, 30 kg er tungt nok!)

- kjøpe inn en ca 3 meter lang 2"6 for å lage PegBoardet mitt + skruer til å skru det opp med

- kjøpe inn en trehelle som skal brukes inntil jeg får spenst nok til å hoppe opp de 90 cm det er opp til støttemuren vår på plattingen (er vel på 85-87 cm nå...)

Dette burde være nok for å holde meg i ånde på lørdag dette? Synes btw jeg ser dette for meg, blondina mekker sammen et PegBoard...vel vi får se hvor mye sløyden fra barneskolen var verdt da ;)

Eller er det noen som har lyst på en snekkerdate på lørdag ;)

KlemMari