OCR Norway

De tre musketerer på tur!

Mari Weider

Husker dere før helgen at jeg hadde en liten konkurranse på lur. Vel...igår ble den trukket - og etter et par omganger med trekking og dobbelsjekking av kandidater - gikk billetten til Strong Viking Roskilde til Helle <3 Hehe heldige meg så var det "bare" flotte folk å trekke mellom, ja det var nesten litt vanskelig for uansett hvem som hadde vunnet så hadde det blitt kult på tur. Men Helle har vi vært i Skottland med i juli, og jeg kan ikke annet enn å innrømme at dette blir knall - de tre musketerer på tur ;)

Vi starter i Odins wave alle sammen, og uten at jeg har de helt store forhåpninger, så skal jeg ihvertfall gjøre mitt ypperste for å klare meg best mulig. Og som Martin sier - kvaler man til EM i hinderløp i Odins wave i Strong viking, ja da er man virkelig verdig plassen sin. For her er reglene krystallklare - Konkurranseheat = ikke lov å hjelpe hverandre, 3 forsøk pr hinder og så klippes armbåndet! Man får lov å fullføre, man får t-shirt og øl i mål, men ingen plassering. Så her er det bare å jobbe på! Og tro dere meg - jeg skal! Jeg har nemlig en to-do liste på gang - mer om den imorgen! 

Btw...kroppen spiller virkelig på lag om dagen, etter en helt rå helg, tok jeg meg en velfortjent rolig morgen igår, sov lenge, bare sulla rundt på dagen og vasket konkurransetøy - så at Supermann hadde vært opp med ræææva si i piggtråden på Spartan, så nå må jeg virkelig finne frem nål og tråd og sy sammen div rifter i Skinstøyet vårt etter sesongen. Men igår kveld tok jeg en rolig langkjøring - og himmel for et rush +4 på ytelseskondisjon på Garminklokka mi, og kroppen bare fløt! Digg digg digg - tar sikte på intervaller idag! Samme som forrig gang - terskelintervaller men lengre tid i terskelsonen enn sist uke.

KlemMari

 

image.jpg