OCR Norway

Galskapen lenge leve...enda en gang!

Mari Weider

Jeg må innrømme at da vi sjekket inn på hotellet i Peterborough igår kveld lurte jeg egentlig på hva vi drev med? Sykt stress med å komme seg avgårde, hadde vi med alt? Fikk vi med oss alt? Jaja - resten får vi evt kjøpe... Vel fremme på Rygge var flyet overbooket og takk gode Gud så glad jeg var for at vi hadde booket priorityboarding!!! Vel fremme på Stansted, var vi så superheldige å bli plukket opp av Sharon! Altså - seriøst, fra å være den argeste konkurrenten min ifjor, har hun blitt til en kjær venn og snill som hun er kjørte hun oss hele veien opp til Peterborough, tilbake igjen før hun kom tilbake idag for å løpe!

Da klokka ringte 0515 idag lurte jeg ihvertfall på hvor dum det gikk an å bli???  Alle var trøtte, Supermann mør i kroppen og med tidvis noe ambivalent stemning satt i taxien kl 0630! Herregud - galskapen lenge leve! 

Men så...med numrene på, med musikken dundrende i ørene og alle de vi er så glad i på plass - ja da husket jeg hvorfor vi gjør dette!!! Det er jo helt rått!!! Og vi digger det! 

Og sammen med de aller aller beste folka!!! 

Og sammen med de aller aller beste folka!!! 

Jeg skal ta dere gjennom hele langversjonen når jeg kommer hjem...men her er hvordan det gikk! Jeg håpet, jeg ville, jeg smilte, jeg løp, jeg hoppet og holdt meg fast, jeg bannet og lo over bøtta, jeg hang opp ned i traversewallen - til ingen nytte - jeg var første jente over monkeybaren, jeg bommet på spydet, jeg tok 60 fuc...s burpees, jeg hoppet over ild - x antall ganger - og jeg vant!!! Hehe eller vant 3.plassen!!! Det var to maskiner foran meg i løypa. - umulige å ta igjen, men var litt maskin selv og så ingen tok meg heller  ;)

 

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Nå skal vi spise, masse - og drikke vin - litt ;) og så skal vi sove helt til frokost imorgen!!! 

klemMari

image.jpg
image.jpg