OCR Norway

Bonusøkt!!!

Mari Weider

Igår skulle jeg egentlig debutere som hjelpetrener på friidretten til Nora. Jeg er kanskje ikke mammaen som kommer til å gjøre lynkarriere i FAU og den slags, men da jeg hørte de trengte ekstra trenere på friidretten kjente jeg at her kan jeg bidra. Men nå var de altså nok likevel igår, så jeg fikk disp til å trene selv, og med to nattevakter og alt for lite søvn bak meg - gikk jeg for den enkle utveien - rolig langkjøring. Ja langkjøring og langkjøring fru blom, jeg klokket inn en snau mil så så voldsomt langt ble det ikke, men med en god kollega på plass og en stressverdi på 1 (!) - betyr IKKE stressa - ble det en deilig høsttur i solnedgangen! Og fra november rykker snuppa opp til store barn og da er mamma klar til å bidra!

ha en deilig dag alle sammen!  

KlemMari

IMG_3423.JPG
IMG_3441.PNG