OCR Norway

Mine to store svakheter!

Mari Weider

Ja altså...la oss ha en ting klinkende klart for oss...jeg har en haug andre svakheter også, men mine definitivt store svakheter er søvn og kulde! Jeg shutter helt ned uten søvn, og jeg slutter ikke å fryse før slutten av juni, og begynner med ull igjen i midten av august. Jeg er pr definisjon en vandrende frysepinn!

Vedrørende frysing, så har jeg allerede vært i kontakt med Skins! Løpet i Gøteborg er jeg ikke så bekymret for, 8 km om en uke burde gå greit om værgudene er med oss, men Strong viking i Frankfurt om en drøy måned er det verre med! Jeg håper derfor virkelig at jeg rekker å få bestilt meg et nytt antrekk med thermaltøy fra Skins -  helst med den flotte teamlogoen vår på - før løpet i oktober! 2 timer i gjørme og vann, vet jeg suger alle kreftene mine ut av armene, og det er helt uaktuelt. Jeg har til og med en plan for fingrene som omfatter minst et par hansker og ziplockpose fra IKEA! Bare for å slenge inn litt snikreklame for skins så kan jeg røpe at de akkurat har kommet med en helt ny og superkul kolleksjon!

Glitch Camo for herrer!

Glitch Camo for herrer!

Fineste Julia i JunkyardGeo - blir ikke råere enn dette!

Fineste Julia i JunkyardGeo - blir ikke råere enn dette!

Uansett - jeg går for thermal fremover

Dere finner hele den nye kolleksjonen til Skins på SkinsNorge.no! Check it out!

En annen ting jeg skulle ønske jeg var, var en morgenfugl! Jeg er stadig vekk like misunnelig på de som klarer å stå opp uanstendig tidlig og f eks klarer å få unna en løpetur før dagen egentlig starter. Jeg har alltid vært en dovengris om morgenene, men nå mer enn noensinne. Skulle ønske jeg hadde nok karakter til å ta meg en runsee minst en morgen i Milano før kongressen starter om morgenen. Altså - om jeg bare kom meg opp kl 0530, var ute av døren kl 06 og så ute og løp til 07, dusj og så ved frokostbordet til 0730. Fortsatt god tid til å rekke kongresstart kl 09! Vi får se, jeg skal pakke med meg tøyet og joggeskoene, så vil tiden vise hvor god treningsblogger jeg er...

Dessuten er Treningsdagbokfanen oppdatert for uke 39 og 40. Beklager at den har blitt liggende brakk, men sånn ble det dessverre bare...

KlemMari