OCR Norway

"Nå får du en sjanse til jenta mi!"

Mari Weider

Gårsdagen ble brukt til å ligge på sofaen og lese gjennom alle hjertemeldingene deres! Dere er så utrolig gode med meg, og jeg setter uendelig pris på hver eneste melding!

Etter at jentene dro idag ramla jeg rett tilbake i sengen for å sove litt før nattevakt, og da jeg våknet ble jeg møtt av en over gjennomsnittet energisk Supermann som ropte til meg "Skal du ha revansj?" "Vi stikker til Frankfurt og løper!" ....uten å fått gnidd søvnen ut av øynene og fortsatt mør etter helgens moro har jeg altså fått en sjanse til å revansjere meg! Så nå er det bare en ting som gjelder - grep grep grep og x antall pull-ups HVER FREAKIN DAY! Jeg skal bevise for dere at jeg kan! Egentlig galskap at det har blitt sånn, men jeg føler at jeg skylder dere og jeg SKAL bevise!

Og btw...Supermann er hakket galere og skal løpe ironviking!!! 42 sinnsyke km!!! Skulle gjerne joina han der, men må  beholde vettet et lite øyeblikk også! Og greit å ha en base i mål som en tørr og uthvilt (!) står og venter ved!

off to sats nå - jeg må trene grep! Snakkes! 

klemMari

 

IMG_3184.JPG