OCR Norway

Neivel...så går det ikke så fort!

Mari Weider

...men det går i det minste litt fremover! Og det er viktigst for meg! Jeg både gruer og gleder meg til helgen - gleder meg fordi det kommer til å bli sykt kult og fordi vi reiser sammen med verdens søtest Helle! Digger den jenta! Og jaggu fikk vi oss ikke en båttur også, flyet hjem var latterlig dyrt, så nå gjelder det å løpe fort nok så vi rekker DFDS hjem igjen! Men før vi skal på båten, så skal vi altså gjennom Sagaen - og Sagaen består bl a av to dragons back, et nett, monkeybar, spinning wheels, ringtraverse OG til slutt...PEG! Gdm...peg altså...to pinner som skal inn i X antall hull...så enkelt - og samtidig SÅ vanskelig! Når jeg sliter livet at meg her hjemme på plattingen så tør jeg ikke tenke på hvordan det skal gå når jeg kommer dit etter 19 km! Og da får det bare gå litt sakte Kenneth ;) Om jeg i det hele tatt kommer over skal jeg danse seiersdans hele veien til mål! 

Øvelse gjør mester?

Øvelse gjør mester?

Ellers er heldigvis uken rolig for meg. To nattevakter nå og så fri før konk! Digg og jeg skal nyte så godt jeg kan. Dagens økt ble rolig langkjøring med Supermann. En aldri så liten diskusjon i heiem før vi dro (whats new...):

- hvor skal vi løpe (Supermann)

- inn til Losby (meg)

- Nei! Jeg hadde tenkt å løpe langt i skogen!

- Hvor langt da???

- Halvmaraton distanse...

- Nei det blir jeg ikke med på (meg altså om noen var i tvil)

- Jeg gidder IKKE løpe bare en mil!!!

- nei nei da gjør du som du vil da!

*så følger noen minutter med litt dårlig stemning....jeg tramper opp, sminker meg, og tenker - greit  -vi løper langt, da skal jeg bare sikre meg nok gels til å overleve turen!

- Ok så løper vi til Losby (supermann altså...)

- Neida - vi løper langt!!! (meg snurt!)

- Nei - nå drar vi til Losby!

*To stykk i dryppende stillhet ut i bilen...jogger rolig avgårde - har underveis et par heftige diskusjoner om hint og her... (vi tar det en annen gang ;) og etter en lang lang stund - nærmere bestemt 2 timer og 21 mins - er vi tilbake ved bilen. 

- Vær så god - der har du distansen din (meg da...)

- Ja det var hardt nok ....(supermann)

Hehe så nå har vi testet helgens distanse også, rett under 20 km, i en herlig blanding av sone 1-3 og mørheten i kroppen er ikke til å ta feil av. Og humøret...jo det kommer seg av sol, frisk luft og en digg tur i skogen ;)

KlemMari

...og Kenneth...går ikke så fort i skogen gitt heller...men det går da fremover ;)