OCR Norway

Pre-Toughest konkurranse på bloggen!

Mari Weider

BOOM BOOM BOOM! Det er fredag, det er snart superhelg og hvor mange er vi ikke som skal samles i Kollen for å løpe Toughest. Og denne gangen forhåpentlig i strålende solskinn!

Jeg tenker det fortjener en aldri så liten pre-Toughest konkurranse! Det har seg nemlig sånn at jeg har fått lov å lodde ut en deltakelse på Strong Viking Roskilde 24.september! Supermann og jeg skal, vi skal igjen slåss mot Gunnor, Ragnar og alle de andre gale vikingene. Løpet er kanskje DET råeste løpet jeg noen gang har løpt. Det går Toughest, Spartan og Tough Guy en høy gang, og jeg reiser til Roskilde med blandede følelser. Hele arrangementet er som et gedigent sirkus, løypa er rå og hindrene noen av de verste (og beste) jeg har testet! Du kan lese mer HER!

Vil du være med Supermann og meg og løpe? Vil du løpe Lightening - 7 km - Warrior - 13 km - eller Beast - 19 km - løype? Du bestemmer! Eneste du behøver å gjøre er å like facebooksiden deres HER og selvfølgelig OCRNorway sin side HER - og legg igjen en hyggelig hilsen om hvorfor du har lyst til å vinne!

Kom gjerne og hils på i teltet vårt i Kollen og, og ta et selfie foran selfiveggen vår!

KlemMari