OCR Norway

Det gikk som det måtte gå ;)

Mari Weider

Supermann har i lang tid snakket om et lekestativ på plattingen...nå skal mye sies om Supermann og en av de er at han har utrolig mange bra ideer i hodet sitt. Å få alle ut i livet er han ikke like god på. Spesielt siden det ofte omfattes av et VI...jeg har tenkt...og VI skal gjøre. Hehe han er jo søt, og helt rett har han i at det er så mye enklere når man er to. Og jeg tror han fikk litt fart i rumpa da jeg skrev at jeg skulle mekke meg en peg her forleden, for plutselig lå det tegninger på bordet til verdens kuleste lekestativ på stuebordet.

Og igår hadde jeg ikke bare en Supermann på plattingen min, nei to stykker hadde jeg! Heldige meg! Mine oppgaver strakk seg til å sjaue med å bære planker og hente ditt og datt, samt kokkelere på kjøkkenet og passe på blodsukkeret til gutta! Har lært begge to å kjenne, de har hver sin måte å vise at de har lavt blodsukker, og da var jeg kjapp ute med å fylle på. Det gjelder å (utnytte) bruke den hjelpen man kan få når den er der. Ikke at ikke vi hadde fått det til selv, men herregud så mye mer smooth det går når to gutter hvorav en er over gjennomsnittet kyndig med treverk, sag og hammer!

Og for et resultat det ble!!! Supermann spurte meg flere ganger...synes du det blir bra? Ble det som du tenkte deg? Er du glad nå? For noen dumme spørsmål....smilet mitt gikk rundt og rundt og rundt og gjør det fortsatt - tenk at lykken kan være så stor i et "lite" lekestativ! Strengt tatt har jeg nå med dette 5-i-ett stativet + et par manualer, kettlebell, strikk og sandsekk - det aller meste jeg trenger for en god hinderløpsøkt. Vi snakker:

- pegboard

- monkeybar

- ringer  

- ringtraverse

- mountainclimber

- gunnors struggle

- boxjump

Som Mona sa "nå blir du uslåelig"...vel altså...vet ikke det, men jeg har ihvertfall en god del fordeler med å få øvet på et par hindre som man ikke finner overalt. Og som en bonus kan man jo trene mye annet også! Igjen...kun fantasien setter grenser :) 

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Men toppen av lykke var egentlig på kvelden igår, plutselig ringte det på døra...og da jeg litt småstresset tittet ut av verandaen og så et kjent skjegg + 3 herlige hoder til - ja da var det bare piping i meg...iiiiiikkkk, æhhhhh Osv! For der sto verdens beste gjeng, og mens småflis gikk veggimellom og bøss fikk være bøss, ble hele herligheten innviet! Hihi digger apegjengen min altså!!!

 

image.jpg

Var jo bare en måte denne dagen kunne avsluttes på - pizza, coca, sjoko og pottis!!! Med selveste Scott, Mr Mouse, Amelia og Joe de Sens på skjermen! Kan livet bli bedre??? 

KlemMari

 

image.jpg
image.jpg
image.jpg