OCR Norway

Lykke til alle som skal løpe idag!

Mari Weider

God morgen alle sammen. De fleste av dere er sikkert godt igang og oppe på diverse løpearenaer. Jeg har kastet inn håndkleet idag, antagelig til Supermann sin store sorg - Trolljeger sto på planen og jeg gledet meg så fært. Men kroppen var sliten, og lommeboka også ;) Men heldigvis har vi flotte folk fra teamet som representerer OCR Norway, og jeg håper det kommer noen kule bilder etterhvert!

Ellers ønsker jeg spesielt Robin og Kim lykke til idag i Umeå! Dere er rå, og Robin, flottere og bedre fyr skal man lete lenge etter. Du stiller opp for alt og alle uansett - og håper du kicker ass idag!

Bjarte...nå detter du ikke ned altså mister - forventer en hel del av deg og!

image.jpg

Og søteste Camilla - lykke til i 10 for Grete - jeg vet at med den maskinen som danser foran deg så kommer du til å knuse målet ditt!

Nå stikker jeg på Byggmakker Lillestrøm med to kjekke gutter! Følg med på snap - ocrnorway - om planene våre idag!

KlemMari