OCR Norway

Få ræva i gir da frøken!

Mari Weider

God morgen alle sammen! 

Igår mistet jeg en hel treningsdag...arghhh...utrolig irriterende når planer er lagt, og man kun har et gitt antall vinduer iløpet av en uke. MEN...til gjengjeld fikk jeg hentet BÅDE teamteltet vårt og nye vester til team OCR Norway. Så enda godt noe fornuftig kom ut av dagen. Blir så rått å se sensommerens løp domineres av de utrolig kule vestene våre, og ikke minst få slått opp teamteltet og innviet det! Kom og hils på oss da vel!

Litt reklame må inn her og - takk til #smarttelt som har vært så snille å hjelpe oss å få denne drømmen til å gå i oppfyllelse! Og ikke minst - tusen takk til hvert av de medlemmene i teamet som har vært med og støttet gjennom  Sponsor.no.  Og btw...det er fortsatt noen dager til å bli med å støtte på. Så om du vil være med å bidra til oss -  gå inn  og sjekk ut da vel!  Men nå må jeg seriøst få ræva i gir og komme meg ut døra. Vester skal sendes og beina skal trimmes. Langkjøring står på planen, og jeg håper jeg kan ende opp på Sørlihavna og kjøre gjennom kroppen litt. Noen (!) har beordret meg til å trene boxjumps...såååå da må man vel det da...  Og dere - jeg har endret litt på siden her igjen...det ligger en fane her inne nå som heter Treningsdagbok. Her vil dere se skjematisk ukentlig hva jeg trener, planer vil slippes søndager og så oppdaterer jeg iløpet av uken. Det er bare for dere som evt er nysgjerrige på hvordan jeg kommer til å trene fremover. Jeg har jo noen heftige mål for neste år, så grunnlaget må allerede legges nå.  KlemMari   

Litt reklame må inn her og - takk til #smarttelt som har vært så snille å hjelpe oss å få denne drømmen til å gå i oppfyllelse! Og ikke minst - tusen takk til hvert av de medlemmene i teamet som har vært med og støttet gjennom Sponsor.no. Og btw...det er fortsatt noen dager til å bli med å støtte på. Så om du vil være med å bidra til oss - gå inn og sjekk ut da vel!

Men nå må jeg seriøst få ræva i gir og komme meg ut døra. Vester skal sendes og beina skal trimmes. Langkjøring står på planen, og jeg håper jeg kan ende opp på Sørlihavna og kjøre gjennom kroppen litt. Noen (!) har beordret meg til å trene boxjumps...såååå da må man vel det da...

Og dere - jeg har endret litt på siden her igjen...det ligger en fane her inne nå som heter Treningsdagbok. Her vil dere se skjematisk ukentlig hva jeg trener, planer vil slippes søndager og så oppdaterer jeg iløpet av uken. Det er bare for dere som evt er nysgjerrige på hvordan jeg kommer til å trene fremover. Jeg har jo noen heftige mål for neste år, så grunnlaget må allerede legges nå.

KlemMari