OCR Norway

Apemandag

Mari Weider

Jeg har lovet dere å holde dere oppdatert på treningsdagboken min! Jeg må innrømme at det føres litt med harelabb der nå om dagen, er så sykt travelt og jeg er så sliten at helt som jeg ville ha det er det ikke. Men det blir bedre altså, uansett er den oppdatert så dere ser sånn ca hva jeg bedriver tiden med.

I går hadde jeg en magisk trening med Helene på Sats solli. Er det et sted jeg digger å trene så er det der. Er en rå performanceavdeling der som man virkelig kan utfolde seg som hinderløper. Her er bokser, friområde, trapper og en heftig monkeybar. Og bare med et par kjappe grep hadde jeg klar en ringbane til Helene så hun kunne bevise for seg selv (og meg) at hun mestrer ringene. Som jeg sa til henne, er det en ting du skal kunne til lørdag, så er det ringene!

Ringer er og bli superkult, det gjelder bare å ikke dra av noe hud nå før helgen! - Hører du Helene!

Ringer er og bli superkult, det gjelder bare å ikke dra av noe hud nå før helgen! - Hører du Helene!

Utover å lære Helene ringer var målet mitt å fortsette å minne kroppen min på at den også har litt muskler og det er gledelig å se at ikke all styrken har forlatt meg. Tynn som en strek, men seig liten jæv...

- markløft - 60+ 60 + 60 + 70

- boxjump

- push-upjump på vektskiver

- wall-ball-squat (ingen aning hva denne øvelsen heter, men puls får man)

- nedtrekk

- skulderpress

-fronthev/sidehev

- squats

Tilslutt avslutter vi med sprell og tull i boksehjørnet...haha en aldri så liten flexe-fotoshoot ;)

Man må jo ha det litt gøy ikke sant ;)

KlemMari