OCR Norway

Endelig min tur...

Mari Weider

...og ydmykelsen var total! Ja misforstå meg rett...men når du går ut med høye krav til deg selv både personlig og offentlig - ja da er det jaggu pinlig å ikke klare usle 22 strake push-Ups. Men gøy nok er det å få være med på denne farsotten som går på Facebook. Tanken er å hedre de militære veteranene og en god sak som i tillegg fører med seg ekstra trening er helt OK.

 

image.jpg

Jeg merker at det står stusselig til med styrketreningen, og det er en ny følelse å være støttemedlem på sats - tror jeg har brukt sats et pr ganger i løpet av sommeren - men så er forhåpentlig løpeformen desto bedre da! 

I tillegg til 22 push-ups ble det 100 kettlebell swings, litt grepstrening + skuldre på plattingen igår - totalt uinteressant, men desto viktigere! Og dessuten - det siste jeg vil bli er en skrelletynn løpedame!x

uff...jaja da ble dagens overfladiske og navlebeskuende fra meg! På tide å finne sengen! 22 push-ups og en langkjøring venter meg ikveld!

KlemMari

 

image.jpg