OCR Norway

Galskapen lenge leve!!!

Mari Weider

Å drive med hinderløp er litt galskap. For det første - hvem er det seriøst som betaler for å rulle seg i gjørme, bli slått gul og blå av hindre og få rumpa rispet opp av piggtråd?? Og for det andre - hinderløp er mer avhengighetsskapende enn heroin! Aldri undervurder adrenalinrusen og samholdet i miljøet. Vi er ihvertfall alvorlig rammet og etter 2 tøffe helger på rad skal vi nå toppe hele kaken til helgen igjen.  

For meg har det vært to råe helger med de beste løpene jeg vet - og når jeg er så heldig å få stå på pallen 3 av 3 dager kan jeg nesten ikke tro at det kan bli bedre. Men jeg må innrømme at Kollen med team OCR Norway i Toughest antagelig kommer til å bli helt sykt!!! Har mistet tellingen men at vi er mellom 40-50 som skal løpe er det helt sikkert blitt. Vi har blitt tildelt egen teltplass og skal få starte i samme heat alle mann alle! Ja seff med unntak av de som skal rule i Elitestart og qualifier! Bare forbered dere på å se vestene våre titt og ofte - og for all del - vær så snill og kom innom teltet og si hei!   

Men helgen slutter ikke md det! Så fort supermann og jeg kommer i mål setter vi kursen mot rygge og nærmere bestemt Stansted! Spartan Super og Spartan mini er målet søndagen! Restitusjon sa du? Pøss - det er for pyser  ;) Vi fant ut at vi måtte ha trifecta Iår og så, og med den raskeste ruten til Spartan i UK er det bare å lange ut! Dette kommer til å gå fort!

Så her er det bare å følge med folkens - blogg blir oppdatert on the go, insta (@ocr_queen) og snap (OCRnorway)  blir fyllt på så fort jeg kan og husker!

Smask fra meg til dere! Nå skal musklene fylles på litt med beste Helene på Solli!!! 

KlemM

 

Beste seierklemmen i helga<3

Beste seierklemmen i helga<3