OCR Norway

Hviledag!

Mari Weider

Jeg velger å kalle det hviledag...det høres så mye bedre ut. Hodet mitt skriker "din latsabb!!!" Men regn (sluttet flate meg å regne akkurat i det jeg gikk ut døra...), sliten, kranglete kropp, vrang i vilja og frosk i halsen vant over sykkelen. Så da blir det bussen - ikke så himla avslappende igrunn med stappa full buss, ørten ungdom og null ledige seter...men jeg er tørr da! 

Meeeeen! Imorgen er det meldt sol, det er X-run og vi i team OCR norway har planer om å være X-faktoren som gjør hele dagen perfekt!!!! Telt planlagt, vester og skinstøy sortert! Alt skal nå (til en forandring) være i orden! Til og med løpetøyet ligger (snart) klart!

aight - da gjør jeg meg klart til å tryne inn i denne fredagen - håper jeg kommer ut på beina idag og:) 

KlemMari

image.jpg