OCR Norway

Idag løp jeg for å vinne!

Mari Weider

Min store mentor Andreas Dietzel sa til meg igår - "du bestemmer deg for plasseringen når du står på startstreken!" Og da jeg sjekket startlistene idag tidlig manglet navn som Mona Strande, Julie Wahr-Hansen, Super-Hilde, Lillian Dramsdahl og ikke minst Agnethe Reymart! Igjen sto jeg, Caroline og Camilla! Jeg så for meg topp 3 med Team OCR Norway og håpet på endelig en topplassering i Viking Race!!! 

Jeg hadde glemt at jeg hadde vervet Kristin Foldøy til teamet.... 

Eliteskuddet gikk, takket være kjennskap til løypa igår var jeg kjapp med å posisjonere meg rett bak de aller beste gutta og fikk en rå start opp bakkene. Jeg snudde meg ikke, men hadde på følelsen at noen meter var det meg og gutta. Så kom toget....jeg kaller henne toget, for hun var et tog! Kristin kom opp i ryggen min og vi fant fort en rytme. Dessverre kløna vi det til, fulgte røkla og løp feil i et kryss. Alarmbjellene ringte og lyste rødt over hele fjøla - vi løp jo ikke her igår!!! Vi mistet noen minutter her og måtte ta igjen tapt tid og hente inn Caroline som fikk lov å lede et par kilometer...så kom toget igjen! Vi byttet på å styre toget en liten stund....men på runde nr 2 opp Grefsenkleiva byttet toget gir og jeg måtte bare se tapt. Toget dro, ryggen ble lengre og lengre borte for meg.  

Men det holdt inn, 14 plass overfall og 2.plass jente! Sammen med toget Kristin på 1.plass, meg på 2. plass og Caroline på 3.plass tok vi over hele pallen med Team OCR Norway!!! Fytti grisen så kult og så stolt jeg er! Både over meg selv og over jentene mine!!! Ja forsåvidt over hele teamet!!! Dere er skikkelig rå alle sammen!

Nå er det seiersmiddag på Aker Brygge! 

KlemMari

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg