OCR Norway

Viking race i mitt hjerte <3

Mari Weider

Jeg regner med at mange kanskje (?) venter på et innlegg fra meg idag...og her kommer et. Det kommer en nøytral racereview til uken på Runners World, men de fleste vet nok meget godt at Viking Race har en spesiell plass i hjertet mitt, og derfor gidder jeg rett og slett ikke være nøytral akkurat nå. Istedet velger jeg i hurten og styrten trekke frem noen øyeblikk fra idag som betyr så uendelig mye for meg!

Første løpet der Team OCR Norway er største laget og der nesten alle løp med vester, vi fikk innviet det vanvittig kule teltet vårt OG vi fikk vårt første offisielle teambilde der jeg faktisk tror vi fikk med de fleste!

Dritkult og seff tatt av de beste fotografene ever i Epic Action Imagery - som forøvrig er faste fotografer for både Viking Race OG Spartan Race m mange mange fler løp!

Dritkult og seff tatt av de beste fotografene ever i Epic Action Imagery - som forøvrig er faste fotografer for både Viking Race OG Spartan Race m mange mange fler løp!

Besøk av verdens beste Alex fra Wales! Han har faktisk reist alene i 13 timer for å komme hit og løpe med teamet sitt. Vi har nå blitt så internasjonale at vi har vår første representant i fra the Wales division! Alex vi digger deg!!!

Så mange mennesker jeg er glad i på et bilde &lt;3

Så mange mennesker jeg er glad i på et bilde <3

Jeg klarte det igjen!!! Jepp - gidder ikke prøve å være ydmyk engang, jeg VET at de beste igjen ikke sto på startstreken, og at jeg da ikke ville stått på pallen - men who cares!!! Igjen fikk jeg dele pallen med råeste dama jeg vet og som jeg har blitt så uendelig glad i <3 Mona - du er beste jenta mi!

På toppen enda råere dame - Julie Wahr Hansen fra Team Santander!!!

På toppen enda råere dame - Julie Wahr Hansen fra Team Santander!!!

Noe av det største i dag var antagelig å få lov å starte med jentene mine - jeg er veldig klar over aldersgrensen til Viking Race på 12 år, men jeg kjenner jentene mine, de kan fullføre 5 km, de er rå på hindrene, og ingen tidtaking blir tatt på dem og vi har alt ansvar - så mens Supermann tok seg av Karoline, løp Nora og jeg sammen. Og for en opplevelse! Et hinder hun ikke klarte (og det var pga knutene!) så da tok hun lett de obligatoriske 10 burpeesene! Og etterpå - Firejump! Å få denne opplevelsen i akkurat dette løpet, å få stå på pallen i akkurat dette løpet, og å få dele dagen med de beste hinderløpvennene mine i akkurat dette løpet - gjør meg utrolig glad og ydmyk!Og tusen takk til Roger for virkelig å være en gledesspreder i startområdet da det dro "litt" ut - det settes uendelig pris på!

Har man litt tid å slå ihjel kan man alltids bruke den til å ta kule bilder ;)  Tusen takk for idag alle sammen!  KlemMari

Har man litt tid å slå ihjel kan man alltids bruke den til å ta kule bilder ;)

Tusen takk for idag alle sammen!

KlemMari