OCR Norway

So it is done!

Mari Weider

La reisen begynne! 

Nyheten om Endurance eventene i UK neste år, kom som en gledens budskap til de gale folka som synes selvpining er toppers og gjerne betaler for å bli slitne og møre. Ja får vi noen blåmerker og skrubbsår på toppen så er liksom toppen av lykke nådd. Men likevel, dette er en dyr sport i lengden, og mye av det gjeveste har kun vært mulig å oppnå i USA. Men nå kommer altså Endurance til Europa, og det åpner en god del dører. Selv startet jeg reisen min mot å klare ultrabeastdistansen på 4,2 mil med hinder i det skotske landskapet igår. Løpet er booket, Startskuddet går kl 0600 22. juli 2017, cut-off er kl 21...så jeg håper virkelig ikke det skal bli et av hindrene på min vei! I tillegg skal jeg prøve å sikre meg den aller første biten på endurance siden av Delta i mai, under et 4 timers Hurricane Heat! Yess da - her er det bare å trimme mor. Jeg fortalte om det til en kollega igår, han målte meg opp og ned, og jeg forventet meg en kommentar om at "ja da må du ned i vekt..:", men istedet sa han bare tørt - "ja da må du legge ned noen hundre timer trening til!"

Så igår knakk jeg sone 1 løpingen litt mer, fullførte 1,4 mil på latterlige 1 time og 40 minutter - men jeg har nå begynt å akseptere at jeg skal lukke øyne og øre for kilometersanking...og heller tenke effektiv treningstid - og med 1 time og 11 mins i sone 1 + 27 mins i lav sone 2 så sier jeg meg fornøyd! Det er en start i hvertfall, og med nytt program lastet ned fra Runners World + coach Robin i ryggen og Supermann som motivator (!) - ja da ser jeg at jeg ligger godt i rute til å klare denne distansen om 353 dager!

KlemMari