OCR Norway

SISTE SJANSE!

Mari Weider

Til helgen er det ENDELIG Viking Race igjen. Det klødde i løpeleggen (eller nei...det gjorde ikke det...men hadde så lyst!) og igår satte vi kursen mot Grefsenkollen. Et år siden sist, og jeg gleder meg! Idyllen slo imot oss med sol på hell, blikkstille vann og nyslåtte bakker! ...men hvor var Viking race containeren?

- er ikke containeren her? Spurte jeg

- ser den ikke! Sa supermann

- jammen...den må jo være her et sted! 

Og altså - så vi har det klart - man får ikke gjemt en container bak en busk! 

Litt slukøret la vi i vei opp slalåmbakken, skravla gikk - vi hadde nemlig med oss en newbie innen hinderløp - og det er jaggu meg kult! Og da har jo vi et og annet å fortelle... 

Vel oppe dro vi ned mot høyre...og der... 

- her ligger DET! ropte jeg

Og med det mener jeg cargonett og div stæsj.  

- og her har de begynt på grøftene! Sa Supermann

- er ikke det bilen til Jakob??? 

- hvor er Jakob? ropte jeg opphisset mens jeg løp mot bilen! 

Og med et åpner døren seg, og DER var Jakob!!!! Weeeeee - et halvt år siden sist, like blid, like ivrig, like stort smil! Og med et kjente jeg roen senke seg! På en eller annen snodig måte hadde han kontroll - med kartet i hånden ( jeg tittet ikke altså!) og med masse å fortelle (vi stoppet han) så er jeg overbevist om at helgen er klar, viking race er klare til å ta oss imot! 

Nå er det bare opp til meg å finne ut hvordan vi skal få opp teamteltet lørdag morgen, pakke bagen og dra tidsnok tidlig lørdag morgen! 

Og DU - ja du må virkelig se til å få meldt deg på! FOR PÅMELDINGEN STENGER IKVELD!!

www.vikingrace.no

Viking yourself up! 

 

image.jpg

Håper virkelig jeg ser deg rundt Trollvann altså! 

klemMari  

 

image.jpg