OCR Norway

Verdens beste alternative trening #oslosommerpark

Mari Weider

God morgen alle sammen! Som vanlig er det ikke mye reklame  i dette...gårsdagen skulle brukes til alternativ trening og siden jeg hadde kjøpt 4 billetter til Oslo sommerpark og været var knus - dro vi avgårde med full bil og godt humør. Problem - sa damen i kassa...? What - tenkte jeg, orker ikke mer rot nå - "du har kjøpt billetter til Oslo Klatrepark... Dahhhhh, så istedet for en billig dag i Oslo sommerpark ble det fullpris moro! Men når man er innstilt på å klatre på Tryvann, så er man!  

image.jpg

Og dessuten...da har jeg jo 4 klatrebilletter til da, som må brukes før midten av september! 

 

image.jpg

Vi har ikke vært her siden ifjor, men fy søren så kult det er å være her! Her får hele familien kjørt seg, og det er så utrolig kult å se hvordan ungene virkelig nailer hele denne klatrebiten. Iår hadde de i tillegg endret litt på sikkerhetsrutinene og byttet ut en duppedings (husker ikke hva den heter) så sikkerheten var 100% hele tiden! 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Ifjor kjørte Supermann og jeg Brageløypa...og jeg må si jeg sukket og stønnet litt for høyt et par ganger over at lille Nora ikke kunne vært 10m høyere...da hadde hun ihvertfall kunne tatt nesten alle de vanskelige løypene. Blir litt for banalt for henne med de minste og enkleste, og da blir det frustrende å se storesøster og Supermann høyt oppi trærne. Jeg må jo innrømme at jeg var inne på tanken om å smugle henne opp i en 140 cm løype, men etter en runde med Tors hammer selv så jeg at det var en grunn til høydebegrensningen. Vi får heller kjøre hardt på med leverposteien i vinter og håpe hun skyter i været!

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Dog er de små ofte de tøffeste og denne lille råtassen fikk under vill applaus lov til å ta Tigerspranget igjen Iår! Hun elsket å hoppe ifjor og hoppet lett Iår igjen! Tror nok gutta syntes det var litt ekstra stas med den lille tøffe dokka!

image.jpg
image.jpg

Uansett - poenget med dagen var jo både å ha en knalldag med familien, siste krampe før ferien er over...i tillegg til å  ha den beste alternative treningsdagen! Og helt klart en dag her på de litt mer avanserte løypene er den definitivt beste hinderløp og grepstreningen du kan få. En runde i Brage er alt som skal til, men både Tors hammer og Loke gjorde sitt til at bicepsen fikk litt ekstra mandagsboost!

Håper definitivt jeg kan klare å lure meg til en voksentur hit før høsten banker inn!

KlemMari

 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg