OCR Norway

Medalje for hederlig innsats...

Mari Weider

Husker dere jeg snakket om en spesiallaget medalje til meg på snap - OCRNorway - i går? Vel medaljen er bare helt rå. Laget fordi jeg sutret meg til den, misunnelig som jeg var på Bjarte som hadde fått en spesielt laget til seg. Den lå og ventet på meg i dag, og jeg skulle få den NÅR jeg klarte sternum checkern. Jeg liker å tro litt ekstra godt om meg selv, og sier som sant er at jeg nok har grini meg til det hinderet og. Hehe stakkars Bjarte har nok jobbet så mye mer enn vi nok aner for å tilfredsstille alle våre syke behov. Men jeg velger å tro at han synes det hele er litt stas og.

For nå er nemlig Farm Ninja Challenge oppgradert enda mer, både med traverse rope inne, hanging pegboard, en lengre løype ute i skogen - med da bl a sternum checker etter mitt ønske. Det er ingen hemlighet at det er et hinder jeg forpester, jeg er livredd det, det gjør at jeg får meg en ekstra løpetur på alle Toughestløp, det gjør at jeg ikke klarer Strong Viking, det hadde gjort at jeg hadde mistet armbåndet under EM - og det er på tide at vi to blir venner. ...men vi ble ikke det i dag heller gitt. Men grenser ble flyttet... og til alt hell for meg så var Bjarte ute i skogen da jeg sto og bokstavligtalt slåss med dette hinderet - for når jeg kjører hardt, slår checkern enda hardere tilbake. Men fra å trekke meg helt og ikke tørre å prøve engang, har jeg nå kommet meg dit hen at jeg tør å ta sats - med fart til og med - jeg får tak, blir hengende som en filledukke under - og så går jeg i bakken. Men det var et stort skritt for meg, og Bjarte var tydelig enig, for da vi dro fikk jeg utdelt medaljen for hederlig innsats! STORT!

Ellers fokuserte jeg på Karoline i går. Hun skal løpe sitt 2.store løp neste lørdag i Viking Race 5 km, og jeg gleder meg stort. Ja faktisk (!) så har jeg vel mer eller mindre bestemt meg for å skippe elitestart på lørdagen og starte sammen med alle de andre kl 1215 - og deriblant Karoline. Så fokus i går ble løpingen i skogen, ringer, vegg og tau. Jeg vet (?) at jeg ikke kommer til å møte de store avanserte hindrene de neste to ukene, så fokus for meg og blir å mestre best mulig de klassiske hindrene:

Utfordret Karoline litt her med nytt ringhinder....og jaggu nailet hun ikke det og! Fy flate stolt altså!

Utfordret Karoline litt her med nytt ringhinder....og jaggu nailet hun ikke det og! Fy flate stolt altså!

- vegger

- ringer

- monkeybar

- dipsgange (klarte for første gang "hoppe"varianten!)

- irishtable

Jeg vet svakhetene mine og vet at jeg må jobbe med styrke, spenst og utholdenhet - men samtidig skal jeg også nå ha fokus på glede og samholdet med jentene mine. Neste helg skal bli en stor fest, teamtelt skal innvies, team OCR Norway skal igjen få vise hvor utrolig mange bra folk vi er, mangfoldet i gruppa - og ikke minst samholdet. Jeg får aldri sagt nok ganger hvor glad jeg er blitt i alle sammen, og hvor stolt jeg er av laget vårt!

KlemMari

Denne jenta ass!!! 

Denne jenta ass!!!