OCR Norway

Man kan ikke alltid være OCR slask...

Mari Weider

At vi er over gjennomsnittet opptatt av hinderløp, trening osv er vel ikke noe som har gått noen hus forbi...og derfor ser hus og hjem deretter ut også. Det er sjelden jeg får ånden over meg som det så fint heter...men heldigvis stakk ånden forbi entur igår kveld. Det resulterte i at jeg igjen kan se store deler av gulvet i kjelleren, en stor slekt hybelkaniner måtte flytte ut igår kveld, jeg gikk til kjemisk krigføring mot ederkoppinvasjonen på plattingene foran huset...og jaggu du så fikk jeg ikke slengt på et strøk terrassebeis nå. Da har jeg vel vært flink? Ja og til og med begynt å pakke til helgens utflukt til Besseggen. Klapp på skulderen til meg ;)

Så DA er det vel bare å sette igang med ukens trening. Jeg pakker bilen full av unger, drikkeflasker en stykk kettlebell og setter kursen mot Ammerudtunnellen, long time no seen...så må sjekke om den fortsatt er på plass og funker som den skal. Ikveld blir det langkjøring til jobb! Beste starten på uka!

KlemMari