OCR Norway

Sommerferie part 2!

Mari Weider

Videokonferanse done! Gøy å være med på, men dritkjipt å sitte i bil med dårlig connection! Hørte ikke alt de andre sa, men fikk med meg endel som en kvinnelig parkourutøver fra Iran snakket om, og til min store henrykkelse dukket plutselig Anna-lee O'dwyer opp. Min store helt fra både hinderløp og Instagram. Gøy å høre hennes engasjement. Jeg skulle få linken til hele videokonferansen, så deler med dere så fort jeg får!

Nå er bilen lastet til bristepunktet - klar for sommerferie part 2! Buhuuuu til alle dere som kommer til å erte meg for at ferien min er over - for meg er ikke ferien over før jentene begynner på skolen!! Så jeg fortsetter å nyte. Nå starter pendlingen fra norsk paradis på Larkollen - saltvann i håret og gress mellom tærne! Ja takk!!! 

 

image.jpg

KlemMari