OCR Norway

Videokonferanse med mr Mouse!

Mari Weider

Om dere følger meg på snap, så ser dere at jeg skal noe spennende imorgen tidlig...ja strengt tatt vet jeg ikke helt hva jeg har begitt meg ut på. Det skal nemlig være en konferanse i Paris i morgen - The Mouvement Obstacle Seminar. Her skal det snakkes om alt fra parkour, ninja warrior og hinderløp. Og der kom plutselig jeg inn i bildet. Siden jeg har løpt Tough Guy to år på rad, EM og en rekke andre hinderløp, så ville de ha med meg!!! Say whaaat liksom!!! Sykt...men det verste er jo at jeg vet ikke helt hva som skal skje. Jeg har lastet ned en app, og kommer til å være med på en videokonferanse i morgen tidlig kl 1000. Seff sitter vi akkurat da i bilen på vei til det store utlandet...aka Sverige for harryhandel til hyttetur. hehe så får gjøre klar headset ol så jeg hører hva de store herrer sier.

Aight...men nå må jeg seriøst pakke litt...ikke så mye som skal ned i bagéne, men et par ting må jo ned uansett, ihvertfall løpeskoene, slippersene og bikinien! Ja og Super-Nora skal jo feire bursdag på søndag!! Og DET skal ikke kimses av!

KlemMari

Tør jeg teste fastlane på nunchaku-grips på Toughest???

Tør jeg teste fastlane på nunchaku-grips på Toughest???