OCR Norway

Så glad DU er i livet mitt <3

Mari Weider

Kjølebagen er enda ikke ryddet ut, lukten av Frognerparken sitter enda i nesa mi (eller er det bare grillosen...) - jeg sitter her i sofaen og kjenner på den ultimate lykkefølelsen! Den følelsen jeg får hver eneste gang jeg har vært sammen med DERE! Lite ante jeg hvor reisen skulle bringe meg, da Supermann og jeg for to måneder siden startet team OCR Norway. Det er et snaut år siden vi kjøpte domene til hjemmesiden OCR Norway og ønsket å prøve å samle hinderløp-Norge...Supermann har flere ganger vært inne på tanken om å starte eget lag, jeg har bremset...så kommer Pablo med ideen om at Norge trenger et eget hinderløp-lag - og med en siste lille push, satte vi ideen ut i livet - og nå to måneder etter er vi altså over 100 medlemmer fra store deler av Norge!

Og for en reise det har vært, på to måneder har vi løpt WOX, Barskingen, Viking Race og Tough Viking - vi har løpt the Beast, Trolljeger og ikke minst Chicken Run. Vi har vært hos Bjarte og trent i rakkestad, og hos Stig på Bootcamp Hønefoss. Vi har vært representert i Europamesterskapet i Nederland - og vi reiser snart til Skottland til Spartan Race. Vi har ledd sammen, svettet sammen, grått sammen og blødd sammen. Vi samler OCR-kisses og minner for livet. Vi er kanskje ikke de kuleste folka, vi er kanskje ikke de hippeste - men fy fader for en gjeng vi er! I kveld var vi samlet en gjeng igjen - til grill, prosecco og lek og moro i Frognerparken - og igjen kjenner jeg på lykkefølelsen. Lykken ved å være sammen med totalt herlige og ukompliserte mennesker. Dere som gir meg uendelig mengder energi og som bare får meg til å smile og smile - og antagelig kommer jeg til å smile i drømme, le og forsøke å stå på hodet eller i bru i natt (stakkars supermann...).

Tusen takk Team OCR Norway - for at dere gir meg energi, for at dere vil være med på teamet og for at dere er i livet mitt!

KlemMari