OCR Norway

God morgen...og alt det der!

Mari Weider

Jepp - da gikk denne ukens første planer i vask. Nøyaktig kl 0515 inatt var det en flue på soverommet som tydelig trengte å øve på nødlandinger...rett opp i øret mitt...og siden fluer og veps kan ha en noe sammenliknbar lyd...måtte jeg sjekke hvem som drev og surret rundt...heldigvis altså bare en flue - men vips var jeg også ganske lys våken...Jeg nekter dog å stå opp kl 0520 i sommerferien om jeg ikke må, og dermed sovnet jeg og var vrak da klokka ringte. Men nå er jeg oppe og klar altså! Bring on en ny dag, og sol og digg vær er det ser jeg så ingen klager!

Nå er det ifølge nedtellingen min på bloggen 19 dager igjen til Spartan Race Skottland og Europamesterskapet i Spartan race. Det er med andre ord ikke noe som helst tid til å skrubbe inn på treningen! Nå er det bånn gass frem til vi reiser, og med hele huset fortsatt i feriemodus skal det gå lett. Bare å legge nøye planer fra uke til uke:

Mandag - Bakkeintervaller i Marikollen

Tirsdag - Styrke sats

Onsdag - Intervalltrening med innlagte hinder hos Farm Ninja Challenge

Torsdag - Rolig langkjøring og prosecco i Frognerparken

Fredag - Styrke sats

Lørdag - Fri

Søndag - Rolig morgentur i skogen

Nå er jeg tilbake til å legge opp programmene mine selv, men gode råd fra coach Robin tas fortsatt imot med dyp takknemlighet! Bare de beste av de beste er gode nok ;)

Ha en deilig uke!

Og dere - jeg fikk akkurat klarert med jobben at jeg skal 4 dager til Milano i høst!!!! Intensivsykepleierkongress!!! Hvor kult er ikke det liksom!

KlemMari