OCR Norway

Back to reality

Mari Weider

Skulle sagt god morgen...men er vel heller blitt ettermiddag og snart tidlig kveld. OCR_queen er tilbake i Norge, og jaggu er det på en måte deilig, men jeg må jo også innrømme at jeg savner saltvannet!

Heldigvis tok vi en myk overgang igår med å reise rett på fest - og jeg vet ikke helt hva jeg hadde forventet meg...men 50 års lag i Sollerud allè...ja det er en fest jeg ikke skal forsøke å overgå ihvertfall. Fashionable late valgte jeg å kalle det...hehe men fakta var vel heller at Supermann og jeg snek oss inn i partyteltet med skamroser i kinnene mens jubilantene var i god gang med tale og presentasjon av alle de 48 gjestene!!! Heldigvis gikk vi "bare" glipp av velkomstdrikk og forrett...og fikk med oss nesten alle presentasjonene av gjestene og resten av festen. Og for en fest det var...var ikke en fest der jeg slang rundt med mobilen...du vet - av og til føles det bare helt feil, men jeg fikk sniktatt noen bilder...

Gave til jubilanten espesially fra Mallorca

Detaljer med pynt fra Myjouls og Mallorca

Vakreste bordet  jeg har sett på lenge...

No words needed <3

Nye og gamle venner i skjønn forening - denne karen er vi veldig veldig glad i!

Jubilanten og gutta krutt i skjønn gjenforening - ingen skulle tro at det er 20 år siden vi var kremen av Nordbyhagen

Tusen takk Asle og Marte for en vidunderlig kveld! Dere er bare herlige - og alle dere andre - jeg hadde en fantastisk kveld.

Nå kom akkurat tordenværet...lurer på om det betyr at dagens planlagte joggetur utgår...?? Kroppen craver etter å røre på seg...men hodet henger ikke helt med enda ;)

KlemMari