OCR Norway

40 års krisa! #veienvidere

Mari Weider

Javel...så har jeg vært hjemme et døgn. Et døgn med litt rydding, masse vasking av gjørmetøy og våte joggesko...og masse tenking. Hva nå...veien videre... Vi har jo strengt tatt gjort oss endel tanker siste ukene, men helgen har gjort mye veldig mye klarer for oss. For 3 året på rad har vi kvalifisert oss for OCR world championsship. Men hinderløp er dyrt - og det blir vel i år som de andre årene til at vi må nyte moroa på avstand. Men 2017 skal bli annerledes. Jeg har lyst til å legge nye planer, og Spartan Race hjelper meg på veien. Det åpnes for så mye gøy i Europa neste år, og før vi planlegger masse turer, skal det settes opp en plan. Og den er allerede på god vei! Mange vil kanskje kalle det vi driver med nå for 40 års krise...javel...mulig det. Men sammen med jentene våre har vi funnet ut det som virkelig gir oss glede i livet, og som gir oss masse herlige minner.

"Kom deg opp av sofaen og tren da!" sa Supermann til meg idag. Og ja - det må jeg om målene mine for 2017 skal gjennomføres. Jeg har nå bevist at jeg har 21 km i beina...men klarer jeg 42? Eller for å si det sånn...det er jo ikke noe å diskutere!

Mål:

- bli sterkere

- bygge mer muskler

- løpe fortere

- bli mer utholdene

Hahaha lykke til liksom...men for å være en Spartan-chick må jeg være sterk, utholden og rask! Det beviste jentene i helgen, jeg sto på startfelt både lørdag og søndag med de råeste jentene i Europa og fytti rakkern for noen jenter! Her er det bare å jobbe på!

Supermann fikk rett ihvertfall...for 3.året på rad skal vi ta trifecta nå!

KlemMari