OCR Norway

KONKURRANSE!

Mari Weider

Nå er det lenge siden jeg har hatt noe konkurranse av noe slag på bloggen, men så tenkte jeg at hvorfor ikke lage litt moro ut av denne Skottlandturen.

Jeg skal altså løpe Spartan sprint på lørdagen og Spartan Beast European championsship på søndagen! Det er veldig veldig stort for meg, og jeg er vel fortsatt litt skuffet over min egen innsats på treningsfronten. Alle sier til meg "så lenge du har gjort ditt beste får du ikke gjort noe mer..." Vel prob er vel hvis jeg da ikke har gjort mitt beste. Men jeg skal ihvertfall ha det gøy! Og om elitestart blir once in a lifetime, skal jeg alltids klare å kvalifisere meg til agegroup igjen ;)

Men tilbake til konkurransen! Jeg setter jo evig pris på om dere liker siden min på facebook HER og stikker innom teamsiden HER - men det virkelige spørsmålet er

"Hvor mange burpees tror dere JEG må ta på Spartan race BEAST søndag 24.juli?"

Litt info...Spartan Race i edinburgh er bakker, bakker og mer bakker - så slitne nok tror jeg vi blir. Det er 30 burpees pr hinder du ikke klarer. Spartan har mange basic hinder, som jeg strengt tatt blir litt flau hvis jeg ikke klarer, men jeg har gjentatte ganger sittet på ræva ved siden av traverse veggen pga gjørme eller dustefeil. Jeg har slått meg i panna over spydkastet som akkurat har steilet forbi høyballen. Jeg har sett styggt på de glatte, tykke monkeybarene som har mange burpees på samvittigheten. Jeg har stått face to face med infinitywheel, og bare måtte bite i støvet/gjørma (bokstavlig talt). Så ingenting lar jeg være usagt her. Jeg vet at mange av gutta går for 0 burpees, og ære være dem om de klarer det - jeg går for færrest mulig burpees, siden de gjør så innihelvete vondt!

Burpees er ikke en straff, men tid for refleksjon over hva du må jobbe med for å klare hinderet neste gang
— Viking Race

Aight folkens - da er det bare å gjette ivei - svaret får dere søndag kveld! Og premien - en smackers kul OCR Norway pakke!

KlemMari

The only way is up!

The only way is up!