OCR Norway

Spartan up!

Mari Weider

Nøyaktig 7 dager til D-day! 7 dager til start i Spartan race European championsship! 7 dager til Joe de Sena pepper oss avgårde! 7 dager til blod, svette og tårer i Edinburgh hills! 7 dager til jeg SKAL ha den kuleste medaljen ever rundt halsen! Og jeg skal oppleve alt sammen med noen av de kuleste folka!  

Som seg hør og bør er det Spartan up, boka til Joe de Sena som er sengelektyre om dagen - og hva passet ikke bedre til dagens økt enn det jeg leste igår kveld - Første halvdel av løpeturen gjøres med beina, andre halvdel med hodet!" 

Mål med dagen er å få en god langtur. Rolig tempo, puls i sone 2-3 - og se om kroppen gidder å bli med på en tur så tett opptil distansen for neste helg som mulig. Jeg må innrømme at jeg liker meg rundt mila - alt over det begynner å bli litt kjedelig, da begynner jeg å virre med hodet, finne på tusen unnskyldninger for ikke å løpe mer, kjenne på kroppen osv...men om 7 dager må jeg ha 21 km klar i kroppen - og idag er siste mulighet for en slik langtur. Neste uke har jeg fått beskjed om å roe ned, så jeg får vri hodet sammen med boka mi etterpå og se hva som skal løpes!

Men nå stikker jeg...snart... 

klemMari

 

image.jpg