OCR Norway

Har jeg sagt at jeg digger kidsa mine?!?

Mari Weider

Uken har vært hard med løping, og jeg har fått til både en lang terskeløkt, en knall bakkeintervall og nå i helgen har jeg prioritert jentene. Kombinasjonen restitusjonsløping med trim av de små er perfekt. Igår ble det en rolig 5 km, for lille dokka mi på 9 ble det nok litt hardt og vi må nok belage oss på astmamedisiner ved løping for henne. Karoline derimot danset rundt oss som en ungfole og nettopp derfor bestemte jeg meg for at hun skulle få være med idag!

Målet var å få noen bakker i terrenget og jaggu har vi ikke det her også! Det ble 5 drag i skogen, tilsammen 4,5 km og der fikk jeg slitt ut henne og :) Hun måtte pent langt ned i kjelleren, men med det personlige målet hun har satt seg til viking race så må hun øve seg på det!

image.jpg

Jaggu fant vi ikke en balansebom midt i skogen og, godt hun fikk kjenne på litt mestring der! "Mamma du jukser!" fikk jeg beskjed om da jeg holdt meg fast i en ørtynn gren som dasket meg i hodet. Jeg mener det er lov å jukse så lenge man bruker det naturen gir - men seff - her er hun overlegen!

 

image.jpg

Vi avsluttet hele sulamitten med en liten beinøkt fra selveste Treningsfrue! Jaggu er det ikke mye som skal til, 10 mins i sola så tipper jeg rumpa har fått seg et lite løft! 

nå har vi stukket av med svigerfar sin bil - å slippe to utsultede jenter på tur til Rygge storsenter betyr trøbbel...men ny sveis på frøken Karoline blir knall!!! 

klemMari

 

image.jpg