OCR Norway

Ukens trening - enkelt og greit

Mari Weider

Onsdag allerede - uken er godt igang og nedtellingen til Spartan i Skottland er igang. Jeg er superskuffet over egen innsats, EM i Spartan race har vært mitt store mål og nå er vi her. Men jeg kjenner meg ikke klar. Jeg hadde lyst til å vise meg verdig, vise at jeg Iår igjen kunne gjøre det bra i UK!

så nå er det på tide å redde stumpene - det er bare å gunne på, jeg har all verdens tid å trene på nå, så no excuses! 

Mandag - hviledag  

Tirsdag - langkjøring i sone 3-4

Onsdag - rolig langkjøring

Torsdag - bakkeintervaller Marikollen

Fredag - rolig løpetrening med jentene  

Lørdag - bakkeløp

Søndag - langkjøring opp mot beast distanse

i tillegg må jeg prøve å få lagt ned litt egenvektstrening! Det er bare å få det gjort! 

NO EXCUSES!!! 

KlemMari

 

image.jpg
Med naturens snacks underveis

Med naturens snacks underveis