OCR Norway

Hindrene er sluppet! #OCREuropeanchampionsship2016

Mari Weider

Herregud...Supermann var over seg av begeistring i går...jeg fikk bare vondt i magen! De siste dagene har sakte men sikkert en del hindre til EM blitt sluppet, og det har vært klatring med en litt annen vri, det har vært nett og ulike tauhindre...men så slapp de en video i går med en rekke hindre. Og det ble som vi fryktet - EM blir avholdt på banen til Strong Viking og flere av de samme hindrene blir brukt om igjen. Og som dere kanskje husker var jo vi der i mars...hvorpå hverken Mona eller jeg kunne skryte på oss noen seiersbiff den helgen...så nå kommer den virkelige ildprøven, vi skal prøve oss på hindrene for 2. gang...har vi lært noe siden den gang, har vi blitt noe bedre - og blir det seiersbiff denne gangen...eller må vi klare oss med salat???

Lørdagen før EM går water-edition av staben...og enda verre for de har et par hindre jeg virkelig kunne sett meg foruten:

- Fjorddrop

- Flying Ragnar

- Viking jump

De har selvfølgelig med en del av de verste og tyngste hindrene fra mudedition:

- Gunnors struggle

- Storm the castle

- Walls 2.0

- Strong wall

- Two bars (mer kjent som sternum check her hjemme...)

- Rope Climb XL

Det er mange steder her jeg ser risikoen for at armbåndet mitt ryker....ja for jeg har kun et mål med denne reisen, plassering kunne jeg ikke interessert meg mindre for, ei heller tid jeg fullfører på (Mona, Hege og jeg har allerede planlagt å ha med oss telt, sammenleggbart stormkjøkken og vakumpakket mat ;) - dette kommer til å ta laaaang tid - men jeg håper å kunne bevise meg verdig dette til slutt:

Ja og om noen er i tvil så er ikke vi - vi kommer til å stifte bekjentskap med sagaen igjen...og denne gangen SKAL jeg klare den i det minste! Derfor stikker vi ned til Bjarte i dag for å øve og øve og øve teknikk!

 

image.jpg

Ohhh ja glemte Weaver...men vi er gode venner! 

 

image.jpg

Såååå hva tenker dere - har vi en sjanse??? 

KlemMari

 

Klokka inn 18 km igår så har ihvertfall distansen i kroppen! 

Klokka inn 18 km igår så har ihvertfall distansen i kroppen!