OCR Norway

Mestring på Tryvann og fokus mot EM #OCREuropeanchampionsship

Mari Weider

God morgen alle sammen! Siste uke før EM og jobben som ikke er gjort nå er vel ikke noe å tenke på. Det blir finpuss av form, fokus på å slappe av og bunkre opp næring. Om man treningsmessig alltid kunne vært bedre, så skal ihvertfall kroppen ha fått den beste oppladningen som mulig er denne uken!

Mona vant overlegent dameklassen og jeg unner henne det så, og vi har alle våre mål - så to seiersstolte jenter som er klare for å prøve løypa i EM

Mona vant overlegent dameklassen og jeg unner henne det så, og vi har alle våre mål - så to seiersstolte jenter som er klare for å prøve løypa i EM

Jeg tror de fleste som kjenner meg så hvordan jeg hadde det lørdag morgen - jeg vet ikke hvorfor, men jeg var så sykt nervøs på morgenen. Jeg antar at det var en kombinasjon av at Tough viking kanskje anses som et litt mer seriøst (?) løp der mange vil prestere, jeg har så mange som forventer ting av meg - og ikke minst, jeg forventer av meg selv. 

Reebok blades sleit jeg på ifjor og måtte ha hjelp, iår klarte jeg den perfekt alene og uten å jukse på sidebeina!

Reebok blades sleit jeg på ifjor og måtte ha hjelp, iår klarte jeg den perfekt alene og uten å jukse på sidebeina!

Da jeg kvalifiserte meg til EM i Nederland var det under Nordic race i Malmø ifjor, det var 5 km flatt, det var endel hindre der jeg samarbeidet med ei anna jente, og det holdt inn til en 12.plass. Ikke så imponerende, og jeg vet jo f eks at Supermann sin kvalifisering er mye mer prestisjefyllt, 18 km i nederland med armbånd og greier, der jeg ikke var verdig nok ihvertfall. Derfor ville jeg så gjerne komme topp 20 som er kvalikgravet til EM i Tough Viking. Nå er det nå engang sånn at alle de beste vil sjelden stå på startstreken samtidig, og det var endel jenter som ikke startet idag, som hadde skjøvet meg nedover på listene - men det holdt inn til en 10. plass og jeg kunne puste lettet ut. I tillegg hadde jeg et par personlige mål underveis, bl a klare alle hindre på egen hånd - som jeg gjorde - i tillegg til at jeg klarte alle på første forsøk. Nå var det ikke verdens mest avanserte hindre, men med puls mellom 150-180 på ulike hindre, så vet man aldri helt hva kroppen klarer og jeg er uansett stolt.

Jeg er så spent på hva Supermann klarer i Nederland, han acet seg gjennom hele Tough Viking løypa og DET er altså ikke til å kimse av!

Jeg er så spent på hva Supermann klarer i Nederland, han acet seg gjennom hele Tough Viking løypa og DET er altså ikke til å kimse av!

Jeg er så klar jeg kan få blitt nå, skal ut på en langtur nå straks, så er det teknikktrening hos Bjarte imorgen på Farm Ninja og tilslutt noen intervaller på onsdag for å få litt fart i beina - så tenker jeg vi sier oss klare. Coach Robin vil vel helst ha inn en liten rolig tur en av de siste dagene og, så vi får se om vi ikke kan få til det også!

Aight - nå må jeg bruke dagen litt fornuftig. Jeg vet jeg ligger etter med å oppdatere Hinderligaen, men nå har all tiden min gått til team OCRNorway siste ukene, og jeg må nå være litt ego denne uken, så lover jeg å legge inn alle resultater neste uke!

KlemMari

En spesiell takk også til  Proteinfabrikken  som har sånn tro på meg og har støttet meg gjennom så lang tid nå! Dere er helt fantastiske!   

En spesiell takk også til Proteinfabrikken som har sånn tro på meg og har støttet meg gjennom så lang tid nå! Dere er helt fantastiske!