OCR Norway

Supermann på tur med apeungene sine

Mari Weider

Ferien nærmer seg slutten med lynskritt...på en måte skal det bli deilig å komme hjem til sengen sin, norsk vann i springen og rent vann og vanlig mat. Men samtidig er det vedmodig...jeg skulle alltid ønske at vi hadde gjort så mye mer, gått mer på stranden, nytt utsikten mer og bare vært mer i øyeblikket...dessverre noe som ikke alltid er så lett...

Men nå har vi leid bil i to dager og skal kose oss litt ekstra. As we speaks er vi på vei til Aqualand - Nora har gledet seg til dette hele ferien, og jeg minnes at vi alle løp rundt som galninger ifjor. 

Igår oppdaget vi nok en perle - på vei mot det sydligste punktet på øya, noe som dog gikk i vasken pga siesta og akutt sultenød hos et par familiemedlemmer...jeg nevner ikke navn! Men etter en lovlig sen lunsj og definitivt stigende humør - utforsket vi Colonia de sant Jordi som bød på magiske steinformasjoner, saltutvinning og spennende klipper å bade på. Visstnok skal noen av øyas flotteste strender ligge her....de så vi ikke noe til. Men til gjengjeld fant vi et superkult hoppested der alle sammen (etter nøye sjekk av vanndybden av undertegnede!) på rundt 5 meter. En rå opplevelse når vannet er krystallklart og dypt. For å si det sånn...var en som følte seg definitivt mer pysete enn kidsa sine!

 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg