OCR Norway

Dere altså #OCRunited

Mari Weider

Igår kveld - magi - et par innlegg startet den lille berømte snøballen som rullet seg stor iløpet av bare et par timer... 

Da jeg startet innsamlingen på Sponsor.no for å få inn penger til et teamtelt til Team OCR Norway håpet jeg noen store rike firmaer kanskje ville hjelpe oss - men istedet tok medlemmene selv ballen i egne hender! Og iløpet av kun noen timer var vi godt på vei til et telt! ...altså misforstå meg rett - om noen store rike firmaer er gira på å hjelpe oss så sier vi ikke nei...men jaggu er det digg å stå på egne bein og!

Uansett - ingen tvil om hva jeg skal bruke uken til når jeg kommer hjem - #teltjakt!!! Come rain, come sun - jeg bryr meg ikke, når sesongen starter igjen i august finner dere oss under Team OCR Norway teltet! 

Tusen takk alle fine medlemmene - #ocrunited

KlemMari