OCR Norway

Hvordan ta 100 push-ups!

Mari Weider

Mens alle dere andre koste dere på Hønefoss i helgen (og jaaaa jeg er fortsatt litt bitter på hvor i verden jeg var på lørdag), så hadde jeg mitt eget lille hinderøp på morgenkvisten. Jeg fant nemlig dette innlegget fra Anette Leistad om How to do 100 push-ups! Spennende, seff klikket jeg på det, for push-ups er jo en genial øvelse som utfordrer hele kroppen!

 

image.jpg

Og siden jeg vet Anette er ei rå dame med fokus på løping, ble jeg ekstra glad da jeg så den enkle oppskriften...løpe 1000 m, ta 10 push-ups osv...i ti etapper. Og etter 1 mil har man da både fått en digg løpeøkt og unnagjort 100 push-ups. Alt i en fei. Jeg valgte å legge det inn som en intervalløkt med puls i sone 3-4. Og vips ga Garminen meg 4,4 i treningsutbytte og en haug med restitusjonstimer. Startet de to restitusjonsdøgnene med 500 m svømming! Perfekt.

 

image.jpg

Det ER lett å trene på ferie...men av og til tar jeg meg i at det er flaut og...mer om det imorgen!  

Klem så lenge M

 

image.jpg