OCR Norway

For en dag!

Mari Weider

Igår kunne jeg skryte på meg

- 0 km løpt

- 0 push-ups

- 0 chins

- 0 mins grepstrening  

Det jeg derimot atter en gang kan konstantere en gang for alle, er at Palma, meg og visa-kort = absolutt en gitt mengde lykke! Jeg er og blir en håpløs shoppoholiker...og ble nesten flau da jeg møtte foreldrene til den nye venninnen til jentene på vei inn til hotellet..."ehhh...jeg kjøpte halve Palma jeg..."prøvde jeg tappert å smile, mens de så megetsigende ned på alle posene mine...ja altså...alle var ikke mine...jentene har da shoppet litt...og Supermann...så helt alene var jeg ikke. Bare så vi har det klart for oss! 

 

image.jpg
image.jpg

Det som både er dumt - men bra - er at vi har funnet outleten rett før Palma - spes Reebok-storen er min store svakhet, rett på jakt etter Spartan-produkter! Og vi fant noen Iår og!

Og idag kom det vedmodige øyeblikket da den gamle strandvesken min gikk til de evige jaktmarker - og jeg ønsker den nye velkommen til nye eventyr! 

 

image.jpg
image.jpg

Typisk vår lykke så var det visst en festivaldag i Palma idag, så da to superspente jenter stormet mot Disneybutikken - og fant den stengt - ble det snørr og tårer - og jeg foreslo rett og slett at vi skulle dra videre til en deilig liten badeby og spise lunsj der....bare at vi hadde jo glemt badetøy. Men hvem bryr seg vel - det er jo mange små steder man kan gjemme seg bort (nesten)!

 

image.jpg
image.jpg

Så det som truet med å bli en stusselig Palmatur, ble istedet en superidyllisk senlunsjmednestenskinnydippybadingfornysgjerrigeturister :) 

 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

KlemMari

 

image.jpg