OCR Norway

Velkommen til Mallorca - den sporty øya

Mari Weider

Mallorca åpner for sesongen i april når syklistene inntar øya. I mai kommer triatlonfolka og i juni kommer VI!  

Idag var første dagen min på stranda kl 08, og det er himmelsk å være tilbake. Her er jeg hjemme sammen med andre løpere, mosjonister og andre som velger å ha en aktiv start på dagen. Her er alle fra de topptrente, til de mindre trente, fra unge til gamle - og alle er ute i samme hensikt. Få den beste starten på dagen! 

 

image.jpg

Dagen idag ble rolig sone 2 løping, 10 km. Kjenner at jeg må gjøre en innsats med tøy og bøy og rulle, så dagens mission (impossible?) er å få tak i en tennisball. 

 

image.jpg

Ellers digger jeg fortsatt kidsa mine - enda godt jeg kan kose meg med å ta bilder av de på stranda ;) tar seg ikke like godt ut om mor begynner å rulle rundt ;) 

 

image.jpg
image.jpg
image.jpg

KlemMari