OCR Norway

2 dager igjen... #toughviking

Mari Weider

Shit - det nærmer seg både det ene og det andre her nå ser jeg. To dager igjen til Tough viking på Tryvann, og kun 10 dager igjen til EM!!! Hva skjedde med de 3 månedene jeg hadde på å forberede meg liksom??? Borte vekk som dugg for solen, og jeg vet definitivt ikke hva jeg sitter igjen med. Jeg må bare prøve å optimalisere kroppen så godt jeg kan med søvn, hvile, mat og grønne greier nå siste 10 dagene. Løping + teknikktrening hos Bjarte - og så får det bære eller briste. Jeg har på ingen måte troa på meg selv, men vet andre har det (eller så er de bare enten veldig snille eller veldig dumme...) - så vi får se...jeg ønsker meg jo sååå å kunne stå i mål med armbåndet mitt sammen med Mona, Hege og Supermann, og skåle i edle dråper i poolen på spahotellet vårt søndag kveld....

Uansett - gårsdagen skulle være intervalltrening, kroppen mumlet om en gryende forkjølelse, tung i kroppen, tung i hodet   -på ingen måte noe jeg har tid til nå altså, så med litt paracet og ibux innabords, musikk på ørene, bestemte jeg meg for å kjøre mitt eget løp. Det startet rolig...og jeg la meg vel i sone 3'isj (glemte pulsbelte) og gjorde brått om hele treningen til hinderløprelatert. Jeg løper jo som vanlig på onsdager rundt Skedsmohallen, og der er det jo egentlig en ridebane...og hva passer ikke bedre enn å bruke spranghindrene til å øve spenst på...

Og når det plutselig åpenbarer seg en gren i passende høyde er det helt greit å kombinere spenst med litt overkroppsstyrke...

Ellers er jo min store skrekk mot EM Sternum Checker...på Strong Viking hadde de ikke mindre enn 3 stykker etterhverandre - så at det kommer på EM er jo helt sikkert...jeg er livredd...men skal gjøre så godt jeg kan å prøve å få hodet på rett plass...et lite spranghinder til her var et passende sted å øve litt på...

Aight...hjemme er stuebordet fyllt til randen med vester og tøy som skal være med til Tryvann på lørdag, shopping hos skins og nye medlemmer som skal ha vester. Det blir en fest på Tryvann på lørdag altså, ingen tvil om det!

KlemMari