OCR Norway

Dagens 10 minutter med verdens beste <3

Mari Weider

Jeg lovte dere en 10 minutter hver dag ikke sant, og må innrømme at gårsdagen gikk rett vest. Med 2 timers søvn, reise i x antall timer, og så øs pøs regn og kaldt vær, var motivasjonen på bånn, og kroppen helt tom for annet enn farmers walk med div kofferter og poser med vann i. 

Men etter en god natts søvn, og oppvåkning til sol og digg vær, er livet straks så mye bedre. Det blir ikke akkurat noe idyllisk yoga på den folketette stranda, men da Karoline og jeg fant et lite TRX hjørne på hotellet - riktignok uten selve TRX'en - fikk vi oss den obligatoriske 10 minutteren: 

- pull-ups

- sidegående armgang

- div mageøvelse

- planke for to

- push-Ups

- litt lek og moro

Så utrolig kult å trene med Karoline, er jaggu ikke mye jeg er bedre på enn henne, for ikke å snakke om de øvelsene der hun knuser meg :) 

 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

KlemMari