OCR Norway

Dere skal få lov å være min motivasjon!

Mari Weider

Heldige meg som har en så utrolig bra fyr som Robin å prate med. Han var kanskje den jeg tenkte mest på underveis i løypa i EM. Han har hatt sånn troa på meg, peppet meg opp og gjort så mye for meg. Jeg ville så gjerne gjøre han stolt i helgen. Jeg ville hjem med armbåndet for å vise han at jeg kunne akkurat som han sa. Men istedet gikk det som dere vet... Og jeg har ransaket meg selv opp og ned i mente om hva jeg kunne gjort annerledes...

"Jeg ER stolt av deg - og jeg tror ikke det er så mye du kunne gjort annerledes", sa Robin til meg isted... Jeg skulle ønske han hadde rett, men innerst inne vet jeg at det er et par ting jeg kunne gjort annerledes. Og det er ting jeg skammer meg over at jeg ikke har gjort. Det tar kun 10 mins hver dag, og hvem er det som ikke kan klare å få til 10 minutter liksom? Jeg vet at det har vært veldig veldig mye for meg siste tiden, men 10 minutter kunne jeg jo ha fått til!

Men uansett - gjort er gjort og spist er spist! Men om 36 dager skal jeg i ilden igjen, da er det dog løpingen jeg må få på plass, men jeg skal ihvertfall sørge for å prøve å få minst mulig burpees på min vei da jeg starter i Edinburg på Spartan Race European Championsship. Og selv her må jeg være sterk og ha grepsstyrke - så derfor - dere skal få være mine vitner på - og de jeg skal rapportere til at jeg hver dag gjør følgende:

- 3 x 10 push-ups (og gjerne fler etterhvert)

- Chins ( 3 x X og stigende etter som formen kommer)

- Henge (minst 3 mins hver dag - gjerne med litt mageøvelser)

Dere er enige i at dette ikke er noe umulighet?

Fint - så da har vi en avtale - dere hjelper meg og jeg rapporterer hver dag til dere <3

Til en forandring har jeg nå nesten hvilepuls hva gjelder pakkingen, et anstendig antall kjoler er pakket, nye Hookaer står klare i gangen til å samle mil, bikinier (ja i flertall) er med - og ikke minst det viktigste - skins tightsen min, calves og løpetopp! Jeg er klar!

KlemMari

 

 

image.jpg