OCR Norway

Up, close and personal...

Mari Weider

For det som kjennes ut som en liten evighet siden så ble det nevnt at denne siden ble litt for mye min personlige blogg.... Og det gjorde kanskje det. Jeg har forsøkt å få med meg folk, jeg har spurt flere, noen har bidratt litt - men for det meste er det bare meg. Og da blir det liksom meg og min trening da. Jeg er hverken it-utvikler, webdesigner eller noen annet multitalent. Jeg er rett og slett bare meg. Men jeg vet at det er mange som følger med på meg, og jeg prøver så godt jeg kan å holde bloggen treningsrelatert og oppdatere dere på løp og opplevelsene jeg har med den fine hinderløpfamilien min!

Runners World bloggen kan dere lese reviews av det jeg er med på, og heldigvis for hinderløpNorge har vi Line som klarer å holde seg mye mer nøytral når hun skriver. Og hun gjør en sykt bra jobb for Kondis.no der hinderløp virkelig blir hevet til det nivået det fortjener. Men det kule er at sammen er vi dynamitt som jeg har sagt til Line. Sammen når vi ut til utrolig mange mennesker, og som alt annet i denne sporten, så handler det ikke om hvem som er best, men hva vi får til sammen!

Fine folkene mine i team OCR Norway har sagt at nå må jeg ta ferie snart, det har vært utrolig mye som har skjedd siste 2 månedene og nå skal jeg faktisk ta ferie. Det skal bli utrolig godt, og jeg føler jeg både trenger og fortjener det! Om det kommer blogg hver dag kan jeg ikke garantere (det er ikke sikkert dere synes det er så spennende en gang), men helt stille lar jeg det ikke bli. Og om ikke annet så finner dere meg både på snap - OCRNORWAY - og insta @OCR_QUEEN.

Aight - ny nedtelling på gang, først til avreise fra Gardermoen og så til EM i Spartan Race i Skottland! Jeg er klar!

KlemMari