OCR Norway

Gjesteinnlegg fra en flott dame!

Mari Weider

 Av og til trenger man å bli satt litt på plass...vi er fortsatt on the road og jobber oss hjem mot Norge. Mac'en min ligger fint og flott i sekken sin og jeg jobber nok en gang fra telefonen min. Derfor velger jeg å gjøre det litt enkelt idag - jeg rett og slett klippet og limte inn en facebookstatus som traff meg litt ekstra nå. Vi var så heldige å få med oss herlige Camilla på tur denne helgen, og hun hadde to mål med turen - ha det gøy og få medalje! Og hun klarte det! Hun hadde det gøy, var en solstråle som vanlig i løypa, reddet Mona og meg da vi sto fast på Gunnors struggle med en Snickers i tightsen, og hun hadde nok juice i beina til å løpe tilbake å hente vann til Supermann da han satt fast på et hinder. Hun slutter aldri å smile, hun er helt herlig og jeg bare digger henne. 

Jeg må innrømme at jeg ikke helt klarer å være stolt av medaljen min enda...men den er ille fin så jeg håper jeg klarer det en dag - vi har jo tross alt vært med i det første uavhengige europeiske mesterskapet i hinderløp!

For en helg!!! Dette ble bare heeelt magisk!!! Et EM jeg bare måtte delta på fordi jeg fikk sjansen. Har aldri tenkt tanken på at jeg skal løpe et løp for å kvalifisere meg til EM. Men jeg angrer ikke et sekund! Ville aldri dratt uten denne fantastiske herlige gjengen som har tatt meg inn i OCR-varmen, er jeg evig takknemlig for.

Jeg har betennelse i skulderen, er mye bedre nå, men tok ingen sjanser i dette løpet. Mistet armbåndet på første hinder 😂 da jeg brukte to forsøk på å komme over veggen. Var såå nære🙈 da bestemte jeg meg for at de får ta båndet jeg visste jeg ville miste uansett. DEN MEDALJEN SKULLE JEG HA!!!

Jeg klarte MAAASSE hindre så jeg er urolig fornøyd! Jeg fikset ikke sklien, satt på brettet for å skli men hyperventilere og hylte, de prøvde å roe meg ned😧 det ble alt for tøft.Da jeg kom opp for å hoppe ut i vannet, 5 m, så hyperventilere jeg igjen og var i sjokktilstand så de tilkalte ambulanse 😢 men kom meg ned, fikk kontroll og gønna på etter det. Løp som en råtass og fiksa sååå mye så jeg hadde det så gøy👏🏼💥💃🏼🍾❤️ 15km med masse masse kule hindre, du ble utfordret på alle mulige plan, masse gjørme, klatring, tau, etc og så moro og bli kjent med så mange andre løpere- og jeg fikk medalje🎖

Tuuusen takk Mari Weider, Martin Weider, Hege Jeanette Henriksen og Mona Strande for denne hinsides herlige helgen❤️

 

Og tusen takk Camilla for disse bra ordene! Du er bare helt fantastisk! 

image.jpg
image.jpeg