OCR Norway

Days like these...

Mari Weider

Herregud jeg nyter om dagen. Det er ingen hemmlighet at jeg ikke er et vintermenneske, men heller en sommerelsker! Jeg digger når varmen slår imot meg, jeg digger å kjenne sola brenne på huden, jeg nyter å slenge meg på sykkelen om morgenen i en kort shorts og bare en tynn jakke og kjenne at livet er godt!

Ettermiddagen i går ble tilbrakt på Høyt og lavt parken på Sørumsand! Jeg ble etter hvert tildelt et par kids i tillegg til min egen elskede Nora, og takk og lov for spreke unger ;) Barn er ikke alltid min styrke, men når jeg kan løpe rundt i en klatrepark og se de utfolde seg og mestre løypene minst like godt som meg - ja da er jeg i mitt ess! Fy søren så gøy vi hadde det, men på slutten var jeg minst like lei meg som ungene over den forbaskede høyderegelen! Når du har med deg 3 unger som ikke rekker opp til 140 cm, men som definitivt hadde acet de hakket vanskeligere løypene - ja da er livet litt kjipt!

Men jeg kjenner definitivt at det skal tas en "studietur" til en av klatreparkene med team OCRNorway, både for grepstrening og teambuilding! Disse parkene er nemlig så utrolig bra og skikkelig bra hinderløptrening! Ble en alternativ treningsdag for meg - og med en sliten kropp kjentes det helt ok ut. Intervaller eller sone 3løping på planen ikveld - får se hva kroppen henger med på ;)

Kos dere i sola, jeg har nå pakket vekk de lange tightsene og går for lårkort ;)

KlemMari

Funker gull den outfiten her altså - og ja, jeg er en sucker for nye kolleksjonen til  Skins!

Funker gull den outfiten her altså - og ja, jeg er en sucker for nye kolleksjonen til Skins!