OCR Norway

Kjære Mona og Robin

Mari Weider

Det er vel ingen tvil for noen hva jeg synes om dere to! Noen mer sympatiske og likanes personer skal man lete lenge etter. Dere er kanskje de to minst navlebeskuende menneskene jeg kjenner til, og likevel har dere et imponerende fokus på målene deres! Og igår igjen beviste dere hva dere er laget av! På kanskje den tøffeste startlinjen i hele Toughesttouren, på Toughest sin egen hjemmebane, med alle de sterkeste på startstreken klarer dere nok en gang å hevde dere! Mona har kommet imponerende tilbake etter en skulderoperasjon i høst, mens Robin igjen er på rett kjøl etter nok en fotskade! 

Nå står dere begge med billetter til både EM i hinderløp i Nederland og til VM i Canada - og vi kunne virkelig ikke hatt to flottere representanter for landet vårt! Jeg er så utrolig stolt av å kjenne dere begge! 

 

image.jpg
video Block
Double-click here to add a video by URL or embed code. Learn more
image.jpg

Mens dere rocket i Sverige igår hadde vi andre en real løpefest her i Oslo! Holmenkollstafetten gikk av staben på en helt vanvittig dag her hjemme! Det var sol og mange-og-tjue grader. Det grenset seg nesten til hakket for varmt å løpe, men jeg klager ihvertfall ikke. I sterk kontrast til forrig helg sin frys-ihjel-løp, kunne vi igår sprade rundt i korte tights og topper! Helt nydelig! Med lykketattoes og lykkesolbriller slo jeg min egen pers på Store Besserud, men kunne også more meg med å se Therese Johaug sprette avgårde opp etappen - det er jo virkelig forskjell på eliten og mosjonistene :) 

 

image.jpg
Stiller Team OCRNorway med lag neste år tro???

Stiller Team OCRNorway med lag neste år tro???

Jentene spratt også rundt og koste seg glugg med Supermann mens mor løp - man må jo bare elske Oslo! 

 

image.jpg

Nyt dagen da folkens - jeg er på vei i konfirmasjon- og hvilken dag de har bestilt! Shades on!

KlemMari

 

image.jpg