OCR Norway

"Du ser ut som en million!"

Mari Weider

Wow! Det er komplimenter sitt det!  

For det første er det ikke hver dag man får komplimenter, og definitivt ikke etter den Store oppgraderingen! Og dertil veier ordene desto mer for meg. Men det skal sies (ydmyk som jeg er...) at jeg føler meg som en million om dagen og. På tross av slitt hår, stadig flere rynker og diverse attributter som henger over alle steder. Men når jeg tar på meg løpetightsen min fra skins og overdelen - med Team OCRNorway på - ja da føler jeg det lyser millioner av meg! Så takk du fine - komplimenter kommer når man minst aner det, men trenger det mest!

Nå stikker jeg til Oslo for å prøve å knuse tiden min på store Besserud under Holmenkollstafetten - lykke til alle dere som løper - idag er det løpernes dag i Oslo - og det blir bare så bra!

KlemMari

 

image.jpg