OCR Norway

Beste starten på dagen!

Mari Weider

Når man kommer ut i sol, deilig temperatur og kjenner at kroppen fungerer - og man ender opp med et endorfinrush kl 07 om morgenen - ja da er det min definisjon på beste starten på dagen.

Etter rolig langkjøring igår, var planen idag rett og slett enkle - jeg skulle ta turen over Blystadlia - det vil i praksis si at jeg får meg et progressivt bakkeløp. Etter jevn stigning første 2-3 km så bikker man toppen, og etter det er det utfor resten av veien og bare la beina gå. Det er så fantastisk digg følelse å kjenne kroppen spille litt på lag igjen, og at man bare kan kjøre på. Ja til og med en liten uttøying ga jeg meg tid til - og det er så godt å føle at man er tilbake igjen. Sakte men sikkert vender litt energi tilbake igjen, og det er jaggu meg på tide!

Ha en vidunderlig dag alle sammen - snart er det helg <3

KlemMari

image.jpg
image.jpg
image.jpg